Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Horoskopi

Mbajeni mend! Me këtë shenjë të Horoskopit nuk duhet të ktheheni kurrë pas ndarjes

Të gjitha marrëdhëniet kanë ulje-ngritje, kohë të mira dhe të këqija, dhe kohë të forta dhe të dobëta. Një marrëdhënie e suksesshme për t’u karakterizuar si e tillë, duhet të kaloni ulje-ngritjet e saj dhe ky është një ligj.

Duhet të dini se ndarjet e vogla janë një fenomen i zakonshëm në marrëdhëniet mes të rriturve, por nëse është diçka që zgjat dhe nëse keni ndjenja, përfundimisht do të përfundoni bashkë.

Por a vlen kjo për të gjithë?

Jo, sigurisht, pasi ka një shenjë që nuk e meriton një shans të dytë, sepse nga njëra anë nuk ndryshon lehtë, nga ana tjetër do të dëshirojë të “hakmerret” ndaj jush kur t’i nënshtroheni sharmit të saj dhe të bini sërish në rrjetën e saj.

Mendoni se cilës i referohemi?

Por sigurisht kur fjala “hakmarrje” hyn në ekuacion, mendja jonë shkon gjithmonë te Akrepi dhe me të drejtë.

Kështu që Akrepi mund të bëjë gjithçka për t’ju bërë të ktheheni tek ai. Ai do të bëjë ndryshime për ju, do të “goditet” se ka kuptuar se çfarë ju ka bërë të largoheni dhe njëkohësisht do të bëhet krijesa më e pabesueshme që ju tundon të ktheheni.

Fatkeqësisht, e gjithë kjo është një flluskë e madhe që do të shpërthejë në duart tuaja sapo të dorëzoheni. Nuk po themi se po e bën me qëllim, nuk po themi se ka luajtur një rol për kaq shumë kohë sa të pretendon ty. Por ne themi se egoizmi i tij i tepruar do ta bëjë atë të dëshirojë t’ju “dënojë” që e keni lënë atëherë dhe nuk do ta përballojë dot lehtë.

Pra, nëse jeni gati t’i drejtoheni një Akrepi, përballuni me të vërtetën dhe ikni. Ose shfrytëzoni shanset tuaja duke shpresuar të jeni përjashtim nga rregulli./abcnews.al