Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

​Muja: Policët i kemi me moral të lartë, politikanët të demoralizuar

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, ka thënë se sa herë që vendi ndodhet në situata të vështira në veri, aktualizohet çështja e pagave në sektorin publik.

Në interpelancën ku i fituar për raportim është ministri i Financave, Hekuran Murati, deputeti i LVV-së ka thënë se shërbyesit publik në vend janë me moral të lartë, por sipas tij politikanët janë të demoralizuar.

Muja: Policët i kemi me moral të lartë, politikanët i kemi të demoralizuar

“Sa herë jemi në situata të vështira ose sfidohemi në veri gjithmonë lind kjo çështja e pagave në sektorin publik shumë është interesant… Problem kryesor është se ne kemi policë shumë me moral të lartë, ndoshta Kosova e ka problemin se kemi politikanë të demoralizuar, nuk është problemi se kemi shërbyes publik të demoralizuar, për besë politikanët i kemi të demoralizuar”, tha ai. 

Related posts
Lajme

Kimete Berisha: I vdekuri duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

Gashi për Radoiçiqin: Mund të arrestohet në Serbi dhe përmes Interpolit të transferohet në Kosovë

Lajme

Kimete Berisha: I vdekur duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

“Edhe e pranuat Asociacionin edhe na prishët me amerikanët” – Kërquki gozhdon Mujën e VV’së