Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

‘O frate do marr içik t’bardh dhe içik t’kuqe’! Përgjimet që ‘dogjën’ grupin e trafikantëve në Elbasan

Zbardhen disa nga përgjimet që çuan në pranga 45 persona në Elbasan në kuadër të operacionit antidrogë “Rrjeti”, i cili u finalizua dy ditë më parë.

Në përgjimet e zbardhura nga dosja hetimore rezulton se personi i infiltruar dhe i identifikuar me simbolin “K” dhe Edor Hasanllari me simbolin “E”, dyshohet se komunikojnë për shitje të lëndëve narkotike, ku flitet dhe sasia në gramë dhe çmimi që do paguhej.

Pjesë nga përgjimet:

K- Me sa do i lesh he, po t’marr 3.

E- 75 (shtatëdhjetë e pesë).

K- Sa duhet të marr unë që ta ulësh

E- Fol me qorrin e burr.

***

Nga transkriptimi i përgjimit ambiental personi i autorizuar me simbolin “K” dhe Ledi Nergjoni me simbolin “L”, dyshohet se kemi të bëjmë me shitje të lëndëve narkotike, ku ndër të tjera transkriptohet:

K- O frate do marr içik t’bardh dhe içik t’kuqe.

L- T’bardh dhe t’kuqe.

***

Më dt. 15.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambiental”, nga traskriptimi i bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti i autorizuar i identifikuar me simbolin “K” : I Mir a e?

Shtetasi Gravosh Berati i identifikuar me simbolin “G”: Harroje, shife vetëm provoje, mo i fut shumë sot në bidon, se kshu e ke super.

K: E po t’marr 1 pesçe unë sa ma len?

G: Ça me lan lali edhe un ça fitoj unë e marr kështu, unë jam puntori.

K: Po mir o la mir

G: Po deshe të flas me ata t’marrësh 1 pesçeke ai pronari. K

: Del për bidon me i fjal.

G: I q* motrën mo lal.

***

Më dt. 20.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambjental”, nga traskriptimi I bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti I autorizuar I identifikuar me simbolin “K” : A ban për bidon? Shtetasi Aldo Gjeli I identifikuar me simbolin “A”: Peurane e pastër, Peruane e pastër qysh s’ban për bidon kjo? K: I mir o, se na flliq tek njerëzit? A: Po ku ke pir ndonjëher kështu ti. K: Okey

***

Më dt. 20.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambiental”, nga traskriptimi I bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti I autorizuar I identifikuar me simbolin “K” : Shtetasi Leonard Tola i identifikuar me simbolin “L”: Ça të duhet?

K: Na….

L: E ç’a t’baj me kët? I T’vogël?

K: E vlla gjysëm sa I bie….

L: Okey.

K: Hë do të ulem mrena unë?

L: Rri içik jasht.

***

Më dt. 20.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambiental”, nga traskriptimi i bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti i autorizuar i identifikuar me simbolin “K” : Hë rri aty rri, e, hë se s’ka gjë? Shtetasi Leonard Tola i identifikuar me simbolin “L”: E, s’kam kusur unë e?

K: S’ka gjo e lal ça kusuri po hë.

L: Si e s’presin e kuptoni ça po baj unë.

K: Ika hajt.

***

Më dt. 13.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambiental”, nga traskriptimi I bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti I autorizuar i identifikuar me simbolin “K” : Na, po ke t’më kthesh ti mu kusur? Shtetasi Mariglen Hida i identifikuar me simbolin “M”: Sa di o la?

K: I gjysëm.

M: I gjysëm?

K: Ee.

M: Unë do të jap izet e la.

K: N’rregull ok hajt.

M: Sot do marr për ato se s’jan për ty ato e la.

K: Ee mir.

M: Sa tmarr izet.

K: Po ai s’dilte o bab për vidon.

M: Ee po s’është ajo për bidon, kjo është e mirë për me hunë.

K: E mir po na shif na gjej na nji për bidon e vlla.

M: Kto I pata të funit unë e la.

K: Po mir po ti marr unë të gjitha kto pra vari k****hajt.

M: Nga ota pesë.

K: Okey hajt.

***

Më dt. 12.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambjental”, nga traskriptimi I bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti I autorizuar I identifikuar me simbolin “K”: Ee bjer ja 4 qese mu nga ato të m’dhajat?Po të bardha ka? Shtetasi Rudolf Korumi I identifikuar me simbolin “R”: Jo s’kam qese unë, s’punoj me qese.

K:Po t’bardhë e, t’merrja I gjysëm lali ke ti?

R: Jo.

K: N’rregull je e la.

R: M’rregull vetëm hidhe paketën.

K: e emir hajt, I ke fut ktu gjith me një fjal.

R: I kam fut po hidh paketën se mos…hidhe paketën.

K: Po e hedh unë e paketën po a I ke fut ktu gjith me I fjal.

R: Aty t’gjitha.

K: Hajt.

*** Më dt. 26.06.2023 është mbajtur proceverbal “Mbi përgjimit ambjental”, nga traskriptimi I bisedave të shtetasve të mësipërm ka rezultuar biseda e mëposhtme:

Agjenti i autorizuar i identifikuar me simbolin “K” dhe shtetasi Oltjon Çela I identifikuar me simbolin “O”: Ke dy pikë katër pa qese

K: Po qe I mirë këtu më ke.

O: Do të rregulloj herë tjetër, k’të e ke gurë o lale prandaj ta dhashë se s’doja të jepja pluhur

K: Jo re ça fallco, ke 6 ashtu e? Balkanweb

Related posts
Lajme

Ambasadori suedez në familjen e Liridonës: Përshëndes reagimin e shpejtë të Policisë dhe Prokurorisë së Kosovës

Lajme

Babai i Marigona Osmanit: Dardan Krivaça na kërcënoi nga burgu

Lajme

​Përfundon bastisja në argjendarinë në Prishtinë

Lajme

​Kryeministri Kurti mirëpriti përfaqësuesit e partive politike shqiptare të Luginës së Preshevës