Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Profesoresha serbe: Ne kemi bërë krime, e humbëm Kosovën duke e humbur luftën

Profesoresha serbe, Biljana Srbljanoviq ka nxjerr të vërtetën në lidhje me Kosovën dhe shqiptarët në një television serb.

Sipas saj Kosova është humbur kur Serbia ka humbur luftën ndaj saj.

“Ne kemi bërë krime, dhe e humbëm Kosovën duke e humbur luftën”, tha ajo.

Rikujtojmë se tensionet mes serbëve dhe shqiptarëve vazhdojnë të jenë të shumta.

Related posts
Lajme

Kimete Berisha: I vdekuri duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

Gashi për Radoiçiqin: Mund të arrestohet në Serbi dhe përmes Interpolit të transferohet në Kosovë

Lajme

Kimete Berisha: I vdekur duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

“Edhe e pranuat Asociacionin edhe na prishët me amerikanët” – Kërquki gozhdon Mujën e VV’së