Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Quni: Nuk jam në dijeni për marrjen e armëve të gardianëve të burgut nga Policia

 
   

Deputeti i LDK-së, Anton Quni, njëherit anëtar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrotjes, thotë se nuk është në dijeni nëse ka vendim që rekomandon armatosjen e personelit të institucioneve të sistemit të mbyllur.

‘’Nuk jam në dijeni për këtë temë’’, tha deputeti Quni shkurt.

I pyetur nëse një gjë e tillë është diskutuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrotjes, ku bën pjesë ai, deputeti Quni shkurt është përgjigjur se nuk e kanë diskutuar.

‘’Jo’’, tha shumë shkurt Quni.