Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Rritet qarkullimi i furnizimit me ujë

 
   

Në muajin mars 2023, indeksi i qarkullimit të industrisë kishte rritje më të madhe te furnizimi me ujë, veprimtaritë e menaxhimit dhe trajtimit të mbeturinave me 1.22 për qind.
Ndërkaq, rënia më e madhe ishte te Furnizimi me rrymë, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar me 0.33 për qind, krahasuar me muajin e njëjtë të vitit paraprak (Mars 2022).

Në indeksin e qarkullimit në industri dhe numrit të të punësuarve mars 2023 të ASK-së, krahasuar me mars 2022 thuhet se indeksi i numrit të të punësuarve, kishte rënie te Industria nxjerrëse (minierat dhe guroret) me 0.12%.
 Tek industria përpunuese me 0.03% dhe te furnizimit me rrymë, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar 0.01%, krahasuar me muajin e njëjtë të vitit paraprak (mars 2022).
 

 
 
 
 
 

Related posts
Lajme

​Një metër dru po shitet deri në 65 euro, qytetarët ankohen për çmimin dhe mashtrimet në matje

Lajme

Osmani dhe Taha flasin për njohjen e Kosovës nga shtetet e OIC-së

Lajme

Tensione në kufirin Liban-Izrael: Sulme me bomba tymuese

Lajme

Gërvalla takon kryediplomatin Gerapetritis: Greqia është aktor kryesor në rajonin tonë