Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

‘Shalqiri është mish?’, Këngëtari shkrin së qeshuri të ftuarit, nuk kupton shqipen: Luleshtrydhja është lule e shtrydhur?

Ardian Bujupi ka qenë i ftuar në “Fol shqip show”, ku është përballur me një pyetësor se sa mirë i di ai fjalët shqip. Ardiani është rritur në Gjermani dhe duket se nuk i ka mirë punët me shqipen. Përgjigjet e tij i kanë shkrirë së qeshuri moderatorin dhe të ftuarit.

I pyetur për fjalën “Luleshtrydhe”, këngëtari u përgjigj se “është lule e shtrydhur” ndërsa shalqirin nuk e njihte si fjalë duke menduar se është mish.

https://v19-web-newkey.tiktokcdn.com/06b087ea1d789cfb07e63d395d39e8a6/64e00a3b/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-0068-euttp/oY2DoBUoQhPEPf3BS9MnbDuRK5AegooQv3lkIk/?a=1988&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C3&cv=1&br=910&bt=455&cs=0&ds=3&ft=ApKJEB0Vq8ZmozWGpc_vjoVUKAhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=NjM2Zjw2NzQ3PDk2OmllaEBpajxqZjo6Zmg7bTMzZjczM0A0LjYtYWAtXzAxMmBgYmBgYSNfaGZscjRfMmNgLS1kMWNzcw%3D%3D&l=20230818181054C999D087D2EA5CDA95A2&btag=e000a0000