Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Zemaj: Tri vjet me këtë qeveri, në shëndetësi vetëm harrnim kanë bërë

 
   

Armend Zemaj, ish – ministër i Shëndetësisë, foli për problemet me të cilat po përballet ky dikaster.

Ai thotë që këto tri vite të kësaj qeverisje, janë vite të harrnimit.

“Këto tri vite më mirë të themi që janë vitet e harrnimit, aty këtu ndonjë intervenim emergjent.

Por pa ndonjë plan ose strategji afatgjate e cila përmirëson dhe avancon shërbimet shëndetësore në të gjitha institucionet e republikës së Kosovës, posacërisht në ato publike ku është fokusi më i madh”, tha ai.