Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

“Fushatë elektorale” e quan Gjini konferencën e Sveçlës nga veriu pas aksionit të Policisë

 
   

“Storjen që pamë për armët në veri, është storje elektorale…”

Pra, vetëm si “fushatë elektorale” kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, nga AAK-ja, e sheh  konferencën e ministrit të Brendshëm, Xhelal Sveçlës, nga veriu, pas një aksioni të Policisë së Kosovës ku u konfiskua një sasi e konsiderueshme e armatimit.

Sipas tij, Sveçla është dashur nga zyra e tij ta falënderojë policinë për këtë aksion dhe jo “të shkoj t’ju bëjë vetë ekspertizë armëve”.

“Ne si Kosovë duhet me nis me i kopju vendet normale, Slloveninë, vendet që nuk janë shumë të mëdha që kanë arsenale çka po di. Në vende normal demokratik që Polica me gjetë armatim ilegal në një vend, e kryen punët e veta dhe një ministër që është i përgjegjshëm del në zyrën e vet dhe e falënderon policinë, nuk shkon me bë ekspertizë vetë ministri. Sa herë ta shini që një ministër shkon me kry punë që nuk janë të tij, tek kjo qeveria po na del që janë elektoralë. Shkon me heq billborda vetë, shkon me i zbulu armët vetë. Këto janë elektorale”, ka thënë Gjini.