Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lifestyle

Gjëja e parë që nuk duhet të bëni nëse jeni pasagjer

Çdo vit, mijëra jetë humbin në rrugë për shkak të drejtimit të pavëmendshëm, shpejtësisë, konsumit të tepërt të alkoolit dhe drogës. Kjo është edhe arsyeja pse, në mbarë botën, aksidentet e trafikut janë shkaku kryesor i vdekjeve.

Ne e dimë shumë mirë se çfarë nuk duhet të bëjmë gjatë vozitjes, e kemi dëgjuar, e kemi lexuar, kemi parë nga përvoja personale se çfarë duhet të shmangim. Çështja është se ndërsa shoferi ka një përgjegjësi të madhe, edhe pasagjerët e tjerë duhet të jenë të kujdesshëm. Pra, këtu do të shohim gjënë kryesore që duhet të shmangë pasagjeri, për sigurinë e tij.

Sado që ju pëlqen, sado që t’ju prishim, në asnjë rrethanë nuk duhet të vendosni këmbët tuaja në kroskotin e makinës. Të relakson dhe ndihesh sikur je në një film të Tarantinos sepse, në mënyrë ideale, i heq këpucët, por në rast aksidenti, ka një mundësi të madhe për një lëndim serioz dhe kur themi serioz, nënkuptojmë jetën, shkruan abcnews.al

Ndërsa airbag-ët na mbrojnë nga dëmtimet e kokës dhe bustit, në rast përplasjeje, ata shpërthejnë nga kutia e tyre. Kjo do të thotë që nëse i keni këmbët tuaja të vendosura atje, ai do t’i shtyjë ato prapa dhe, në rregull, ju mund të imagjinoni se çfarë do të ndodhë më pas.