Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Kate Middleton po përpiqet të pajtojë Princin Wlliam me Harry-n?

Fansat e familjes mbretërore dëshirojnë që Princin William dhe Princin Harry t’i shikojnë si kohë më përpara, të bashkuar dhe të afërm me njëri tjetrin. E të gjithë pyesin nëse ka shpresë për një pajtim mes vëllezërve?

“The Daily Express” ka shkruar se Princesha e Uellsit, Kate Middleton, është duke punuar për këtë gjë.

Ndërsa William ka shprehur hezitimin e tij për t’u angazhuar me Harry-n, Kate thuhet se po bën përpjekje përmes “telefonatave të natës vonë” me kunatin e saj, duke synuar të zgjasë një “gjest të mirë” dhe të rregullojë marrëdhëniet.

Middleton është identifikuar si një forcë lëvizëse brenda Pallatit Buckingham, duke u përpjekur për një pajtim të mundshëm me Harry-n, siç zbulon media.
“Princesha e Uellsit ka qenë në kontakt me Harry-n për t’i thënë që të mbajë mjekrën lart dhe të mos shqetësohet shumë për këto pengesa të përkohshme. Marrëdhënia e tij me Kate ka mbetur e paprekur dhe kjo do të thotë shumë për Harry-n që ajo vazhdon të tregojë mbështetje. Ajo ndjen shumë keqardhje për të tani. Të shohësh atë të kalojë nëpër të gjitha këto pengesa është shumë e vështirë për t’u dëshmuar dhe kjo e tërheq zemrën e saj”, ka thënë një burim.

Nga ana tjetër, i njëjti burim tregoi se qëndrimi i William është i qartë, duke vënë në dukje, “William e ka bërë shumë të qartë se ai nuk është ende gati të ulet me Harry-n”.

Eksperti mbretëror Gareth Russell dha një pasqyrë, duke theksuar se mirëmbajtja e faqes në internet menaxhohet nga stafi dhe jo drejtpërdrejt nga familja mbretërore. “Familja mbretërore nuk e përditëson më faqen e internetit sesa presidenti i SHBA-së do të përditësonte uebsajtin presidencial,” tha ai.“Princesha e Uellsit ka qenë në kontakt me Harry-n për t’i thënë që të mbajë mjekrën lart dhe të mos shqetësohet shumë për këto pengesa të përkohshme. Marrëdhënia e tij me Kate ka mbetur e paprekur dhe kjo do të thotë shumë për Harry-n që ajo vazhdon të tregojë mbështetje. Ajo ndjen shumë keqardhje për të tani. Të shohësh atë të kalojë nëpër të gjitha këto pengesa është shumë e vështirë për t’u dëshmuar dhe kjo e tërheq zemrën e saj”, ka thënë një burim.

Nga ana tjetër, i njëjti burim tregoi se qëndrimi i William është i qartë, duke vënë në dukje, “William e ka bërë shumë të qartë se ai nuk është ende gati të ulet me Harry-n”.

Eksperti mbretëror Gareth Russell dha një pasqyrë, duke theksuar se mirëmbajtja e faqes në internet menaxhohet nga stafi dhe jo drejtpërdrejt nga familja mbretërore. “Familja mbretërore nuk e përditëson më faqen e internetit sesa presidenti i SHBA-së do të përditësonte uebsajtin presidencial,” tha ai.