Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet, vendet që do të mbesin nesër pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

15.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglar (kodi: 60060016) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- drejtimi i shtyllave te TU ndërmjet shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

1.NS 10/0.4kV TS Njazis (kodi: 40041003062) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: rr. Driton Islami.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

2.NS 10/0.4kV TS Ujësjellësi-Talinoc i Muhaxherëve (kodi: 40041003118) nga ora 13:30 deri 15:00

Vendet: Ujësjellësi -Talinoc i Muhaxherëve.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

3.NS 10/0.4kV TS CB TEC N.T.P.SH “PARAJSA” (kodi: 40000001308) nga ora 14:30 deri 16:00

Vendet: N.T.P.SH “PARAJSA”

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i transformatorit të fuqisë.

15.08.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Hoteli i Vetmuar (kodi: 19100017014) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.Hakif Zejnullahu një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave në TS “Micro 1” dhe “Micro 3″.

16.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 2 (kodi: 14000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 1 (kodi: 14000001) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë), Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe testimi i ndërprerësit.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 3 (kodi: 14000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Te Tregu i kafshëve, Viadukti dhe Ina e vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agroprodukt (kodi: 14000007) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Agroprodukt –Peran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i ndërprerësit.

5.

Nga NS 35/10[kV] Besi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (kodi: 10013012) prej nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (kodi: 70000102) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kalimi i rrjetit nga shtyllat thyera në të reja, kontrollimi, shtimi i vajit ne TS 10/0.4kV.

Pejë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Tomoci (Kodi: 50052004) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: fshati Gurakoc, një pjesë e fshatit Tomoc,Veriq, Lagjja Zikolli, Gusarë minoritetet, reforma Megafruti, TS Rukolli, dhe TS Abi Petrol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i rrjetit dhe shtrëngim i përçuesve.

16.08.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, punime në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV BEN-AF (kodi:19100017065) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV Menza 1 (kodi: 19100017016) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV Konvikti 1 (kodi: 19100017015) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV Konvikti 5 (kodi: 19100017074) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV U-1 (kodi: 19100017012) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 kV C-7 (kodi: 19100017013) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/0.4 Hoteli i vetmuar (kodi: 19100017014) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.Eqrem Çabej një pjesë, rr.Agim Ramadani një pjesë dhe rr. Mujë Krasniqi një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU në TS ” Hoteli i vetmuar ” dhe ” C-7″.

16.08.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kamenica (kodi: 31000029) nga ora 10:00 deri 13:30

Vendet: Lagjet Gurishti, Petrovë dhe Arbana.

Arsyeja: Punime që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) nga ora 09:00 deri në orën 10:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.