Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Policia e Kosovës mohon se është penguar nga KFOR-i në Leposaviq

Policia e Kosovës ka mohuar raportimet e sotme që Njësia Speciale e PK-së, nuk është lejuar të shkoj në Leposaviq nga KFOR-i.

Zëdhënësi i PK-së, Baki Kelani i ka thënë Telegrafit se të gjitha njësitë policore janë duke kryer detyrat e tyre në teren.

“Ju informojmë se të gjitha njësitet policore të planifikuara dhe të caktuara në detyrë zyrtare, janë duke kryer detyrat e tyre në terren”, ka thënë Kelani.

Sot në media është raportuar se ushtarët e KFOR-it, kanë ndaluar Njësinë Speciale për të shkuar në Leposaviq, dhe se një bllokadë e tyre është vendosur tek baza e “Nothing Hill” në hyrje të Leposaviqit.


Related posts
Lajme

​26 vjet nga protestat studentore, revolucioni i ndryshimit

Lajme

Kërcënime nga ‘Brigadat e Veriut’ - ja kush fshihet prapa tyre!

Lajme

Përmbytjet në Greqi, dëmet e shkaktuara vlerësohen deri në 5 miliardë euro

Lajme

Osmani: Policia së pari, nëse na sulmon Serbia hynë KFOR-i