Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Punëtorët e komunës së Zveçanit po mblidhen para objektit duke kërkuar kthim në vendet e tyre të punës

Punëtorët e Komunës së Zveçanit sot në mëngjes janë mbledhur para objektit të atij institucioni për të kërkuar kthimin në vendet e tyre të punës.

Aktualisht janë rreth njëqind prej tyre dhe më shumë po vijnë.

Anëtarët e kontingjentit polak të KFOR-it ngritën një gardh rreth pesëdhjetë metra larg komunës dhe formuan një kordon.

Ata si dje janë të pajisur me mburoja dhe pajisje për të shpërbërë demonstratat, kurse pas ushtarëve të KFOR-it janë forcat speciale të Policisë së Kosovës me disa autoblinda.

Situata në Zveçanë për momentin është e qetë, fëmijët edhe sot në mëngjes nuk janë në shkollë, ndërsa sot në mëngjes janë hapur disa dyqane me ushqime elementare.