Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Horoskopi

Kanë në favor planetët! Këto janë shenjat e preferuara të universit

Të gjitha shenjat e zodiakut kanë cilësi unike që i bëjnë ato me fat dhe të veçanta. Megjithatë, ata që kanë lindur me planetët sundues Jupiterin dhe Venusin mund të konsiderohen veçanërisht me fat ose të bekuar.

Shigjetari dhe Peshqit janë të favorizuar sepse marrin dinjitet nga Jupiteri, dhe marrin më pak energji nga Mërkuri, i vetmi planet neutral. Peshqit konsiderohen si një nga shenjat më të favorizuara, pasi energjinë pozitive dhe dinjitetin e tyre e fitojnë nga Venusi, i cili së bashku me Jupiterin konsiderohet astrologjikisht i dobishëm.

Peshqit janë të dashurit e universit, sepse janë përshtatur me të 12 drejtimet e zodiakut. Kjo i bën ata më të informuar, më të përgatitur dhe më të sjellshëm.

Venusi i ofron magji kësaj shenje. Pra, kushdo që i përket kësaj shenje dhe për sa kohë është i pjekur, di të japë dashuri pa kushte.

Në anën tjetër të kësaj vendosjeje është Virgjëresha, e sunduar nga Mërkuri, gjë që e bën të lehtë për Peshqit të kanalizojnë disa nga karakteristikat e shenjës së tyre në jetën e tyre të përditshme. Peshqit mund të bëjnë plane dhe të zhvillojnë durimin e nevojshëm për t’iu përmbajtur atyre dhe të organizohen për atë që do të vijë.

Shigjetarët , nga ana e tyre, janë pionierë dhe nuk kanë frikë të thyejnë dhe të shkojnë përtej kufijve të tyre. Ato pasqyrojnë idealet e Jupiterit, duke kërkuar vazhdimisht rritje personale. Ata përfaqësojnë aventurën, udhëtimin dhe filozofinë sepse qëllimi i tyre është të zgjerojnë, të fitojnë njohuri dhe të lidhen me sa më shumë përvoja dhe njerëz që të munden.

Jupiteri është gjithashtu i lidhur me spiritualitetin, fenë dhe filozofinë, dhe kur Shigjetari ka një sistem besimi ose parime të qëndrueshme për t’i udhëhequr, ai mund t’i bëjë ata të pandalshëm. Jupiteri i shtyn Shigjetarët të vazhdojnë të mësojnë edhe përtej asaj që ata vetë mund të imagjinojnë.