Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Një helikopter i KFOR-it mbikëqyr situatën mbi Gazimestan

Liturgjia e Vidovdanit sot u mbajt në Manastirin e Graçanicës, e cila u udhëhoq nga patriaku i Kishës Ortodokse Serbe, Porifrije.

Vidovdani zakonisht ndër vite është mbajtur në Gazimestan, por për shkak të situatës aktuale dhe pas një takimi mes Teodosijes dhe komandantit të KFOR-it Ristuccia, u vendos që sivjet të mbahet në Graçanicë.

Serbët gjithashtu e prezantuan këtë ndryshim lokacioni edhe si mungesë e sigurisë.

Por, derisa ritet fetare po kryhen në Graçanicë, një helikopter i KFOR-it është parë mbi Gazimestan.

Related posts
Lajme

Kimete Berisha: I vdekuri duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

Gashi për Radoiçiqin: Mund të arrestohet në Serbi dhe përmes Interpolit të transferohet në Kosovë

Lajme

Kimete Berisha: I vdekur duhet të lihet i qetë, së paku 40-të ditë

Lajme

“Edhe e pranuat Asociacionin edhe na prishët me amerikanët” – Kërquki gozhdon Mujën e VV’së