Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Një muaj paraburgim ndaj tre të dyshuarve për keqpërdorim me rezervat shtetërore

 
   

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar nga një muaj paraburgim tre të dyshuarve nën dyshimet se kanë bërë keqpërdorime sa u përket blerjeve të rezervave shtetërore.

Lajmin e ka bërë të ditur avokati i Garës, Bekim Kelani.

Kelani ka bërë të ditur se Gjykata e ka lëshuar vendimin, po ende arsyetimin.

“Është caktuar masa për 30 ditë paraburgim. Gjykata e ka lëshuar vendimin, por ende arsyetimin. Në gjithësi do ta apelojmë në shkalën e dytë”, ka thënë ai.

Organet e rendit në Kosovë me urdhrin e Prokurorisë Speciale kanë arrestuar drejtorin e departamentit të rezervave shtetërore, Hafiz Garën, drejtorin e departamentin për integrime evropiane, Irfan Lipovica, si dhe afaristin Ridvan Muharremin, nën dyshimet se kanë bërë keqpërdorime sa u përket blerjeve të rezervave shtetërore.

Sipas Prokurorisë Speciale, të arrestuarit dyshohen për veprat penale “keqpërdorim i detyrës zyrtare” dhe “dhënie e ndihmës në kryerjen e veprës penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare”.

 
 
 
 
 

Related posts
Lajme

Trupat e terroristëve të vrarë sot iu dorëzohen familjarëve

Lajme

Krasniqi: Hipokrizi dhe tallje me popullin deklaratat e Kurtit se ka rritje ekonomike

Lajme

Rrufeja godet tufën e bagëtive në Gramsh

Lajme

Tre trupat e terroristëve të vrarë sot iu dorëzohen familjarëve