Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Pas dhunës së djeshme ndaj gazetarëve, sot qetë në Leposaviq

 
   

Të relaksuara ishin të dyja palët. Ushtarët e KFOR-it dhe protestuesit serbë, i shtyjnë orët e ditës së sotme duke biseduar.

Për dallim prej serbëve që rrinin ulur nëpër lokale si rëndom, KFOR-i, që ruan ndërtesën e Komunës së Leposaviqit, qëndronte në këmbë.

Këto dy palë e shtuna i takoi sërish, anise kësaj here pa tensione për dallim nga dita e premte që ngjan pothuajse në të njëjtin orar.

Derisa edhe numri i protestuesve ishte dukshëm më i vogël, e te kjo mund të ketë ndikuar edhe moti me shi.

Flamujt serbë vazhdojnë të qëndrojnë në perimetrin para objektit komunal e në prapavijë është ai i Republikës së Kosovës.

 
 
 
 
 

Related posts
Lajme

Trupat e terroristëve të vrarë sot iu dorëzohen familjarëve

Lajme

Krasniqi: Hipokrizi dhe tallje me popullin deklaratat e Kurtit se ka rritje ekonomike

Lajme

Rrufeja godet tufën e bagëtive në Gramsh

Lajme

Tre trupat e terroristëve të vrarë sot iu dorëzohen familjarëve