Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

PDK-ja mbanë Konventën Rajonale për barazi gjinore 50/50

 
   

Partia Demokratike e Kosovës po vazhdon Konventat Rajonale për promovimin e platformës për barazi të plotë gjinore 50/50.

Kjo paltformë  është iniciuar nga kryetari i saj ,Memli Krasniqi.

Konventa e dytë rajonale e platformës “Bashkë! 50/50”, këtë herë zbarkoi në Gjakovë. Bashkë, do të udhëtojmë në çdo qytet – deri në plotësimin e misionit për barazi gjinore në struktura dhe vendimmarrje”, thuhet në video prezantimin e konventës rajonale të PDK-së në Gjakovë.

Aktualisht Konveta është duke u zhvilluar në Gjakovë.