Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Horoskopi

“Për mua Heidi Baci bëri një gabim”, për çfarë e ka fjalën Juli?

Teksa bisedonin të vetëm në oborr, Juli dhe Egla kanë kujtuar situatën e letrës së Gracianos, ku disa nga banorët qeshën teksa ai po e lexonte dhe kjo gjë e preku shumë atë.

Juli u shpreh se Egla dhe Françeska donin të dilnin si njerëz të mirë dhe se Heidi bëri gabim që qeshi dhe stimuloi edhe të tjerët.

Egla: Në qoftë se ishin njerëz të mirë a si më quan mua dhe Françeskën as ju nuk do kishit qeshur.

Juli: Nuk ishte situatë normale për mua Heidi Baci bëri një gabim por ai, Graciano që eshtë një shfrytëzues tipik situatash ai vetë nuk e shfrytëzoi situatën sepse u ofendua prej vërteti e hidhet Françeska