Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Protestuesit zënë derën e komunës së Leposaviqit, raportohet se ka hyrë ministri Krasniqi

 
   

Raportohet se Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka hyrë në ndërtesën e Komunës së Leposaviqit, gjatë ndërrimit të turnit të policisë kosovare. Ose së paku kështu beson media online Kosovo-Online, të cilët thonë ta ketë të konfirmuar edhe nga KFOR’i se ministri Krasniqi ka hyrë brenda në objekt.

Gjithashtu një numër protestuesish janë mbledhur në afërsi të hyrjes së Komunës së Leposaviq për atë që ata e konsiderojnë “provokim të ri nga Prishtina”.

“Siç mësojmë jozyrtarisht, planifikohej që nënkryetarja Dragana Miletic dhe këshilltar të tjerë komunal kanë paraparë githashtu të hynë në ndërtesë, që serbët e grumbulluar e konsiderojnë si një përpjekje për të marrë ndonjë vendm kundër vullnetit të banorëve të Leposaviq”, shkruan kjo media.

Janë bërë tashmë tre javë që kur brenda objektit komunal, absurdisht, Kryetari Lulzim Peci, qëndron brenda atij objekti komunal.