Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Spahiu: Policia gaboi që e ndaloi djalin e Vuçiqit

 
   

Ndalimi i djalit të presidentit serb, Aleksandër Vuçiqit nga Policia e Kosovës sot për shkak të bluzës që mbante veshur në shënimin e Vidovdanit, jo nga të gjithë po shihet si veprim i drejtë.

Njohësi i çëshjteve politike, Nexhmedin Spahiu ka thënë se ndalimi i tij nga policia ka qenë diçka e ganuar pasi që maica nuk ka mbajtur mesazh nacionalist.

“Kjo ka qenë një gabim, po mendoj hekja e maicës me një përmbajtje të tillë ku thotë se dorëzimi nuk është opsion mendoj se nuk është dashur ta bëj Policia e Kosovës. Sepse nuk është një mesazh eksplicit, nuk është dicka që provokon.

Mendoj se do duhej që parlamenti ta aprovonte një list të asaj se çka konsiderohet fyerje mbi baza etnike e çfarë mbi baza fetare, kombëtare e cilat shprehje janë të ndaluar në shprehje publike.’’, tha ai.

 
 
 
 
 

Related posts
Lajme

Presidenca për procesin e Kryeprokurorit: Presim nga KPK të adresojë shkeljet procedurale në proces të ri për Kryeprokuror

Lajme

Këta janë 6 aktivistët e PSD-së që u arrestuan nga Policia

Lajme

Ngrihet aktakuzë ndaj një serbi, dyshohet për përfshirje në Masakrën e Dubravës

Lajme

Policia sulmoi gazetarët me sprej dhe mjete të forta