Lifestyle

Këto janë shenjat më pafat të marsit, yjet nuk i favorizojnë

Teksa presim të hyjmë në muajin e parë të pranverës, energjitë kozmike rreshtohen për të sjellë një ndryshim dhe transformim në të gjitha shenjat. Me Merkurin, Venusin, Marsin dhe Saturnin tek Ujori, si dhe Uranin dhe Jupiterin te Peshqit, këto ndryshime nuk do të jenë shumë të lehta për të gjithë, sidomos për ata që i përkasin shenjave të pafat të marsit. Demi Këtë…
Read more
Lifestyle

Shenjat e horoskopit që duan të kenë gjithçka

Dashi Fëmija i madh i zodiakut nuk mund të presë, por mbi të gjitha nuk dëshiron më shumë se gjysmën e asaj që ka kërkuar (nga jeta apo Universi), por GJITHÇKA. Shigjetari Nuk e ka shpejtësinë e Dashit, por Shigjetari luan për të hedhur në erë bankën, jo…
Lifestyle

Cilat janë tre shenjat e Horoskopit më pa fat për muajin mars

Me ardhjen e pranverës, energjitë kozmike reshtohen për të sjellë një ndryshim dhe transformim në të gjitha shenjat në mars 2024. Me Mërkurin, Venusin, Marsin dhe Saturnin tek Ujori, si dhe Uranin dhe Jupiterin te Peshqit, këto ndryshime nuk do të jenë shumë të lehta për të gjithë, sidomos për ata që i përkasin shenjave të pafat të marsit. Demi Këtë muaj jeta juaj është…
Read more
Lifestyle

Ky është gabimi i madh që bëni pas dushit

Kujdesi i duhur për lëkurën tuaj është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Pastrimi dhe hidratimi i rregullt është vetëm një nga mënyrat se si duhet ta ushqeni atë. Sidoqoftë, nëse keni probleme të tjera të lëkurës, disa rituale të përditshme mund të shkatërrojnë lëkurën tuaj edhe pa qenë në dijeni të saj. Dushi ka një ndikim të madh në lëkurën tuaj, që nga koha kur…
Read more
Lifestyle

Para apo pas mëngjesit, kur duhen larë dhëmbët

Në temën e larjes së dhëmbëve, ekspertët janë unanim në pohimin se është e rëndësishme të bëhet të paktën dy herë në ditë. Megjithatë, ka qenë gjithmonë e paqartë nëse është më mirë të kryhet larja e parë para apo pas mëngjesit. Lani dhëmbët…
Lifestyle

Do ju lehtësojë jetën, pak njerëz dinë për “butonin sekret” të iPhone

Përkundër faktit se më shumë se 40 modele iPhone (me të gjitha variantet e tyre) janë lëshuar që nga viti 2007 , shumica e njerëzve nuk janë në dijeni të disa veçorive të fshehura të telefonave inteligjentë Apple që mund të transformojnë përvojën e tyre të përdoruesit. Back Tap , një “buton sekret” në pjesën e pasme të pajisjes. “Ju po e përdorni iPhone tuaj në…
Read more