Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Lajme

Policia sekuestron 4 armë zjarri dhe 3 thika në rajonin e Prishtinës

Policia ka njoftuar se dje dhe sot janë sekuestruar katër armë në lokacione të ndryshme të rajonit të Prishtimës.

Janë sekuestruar tri revole dhe një armë e shkurtë, 43 fishekë, tri thika, në shufër metalike, sasi kanabisi.

Ndaj të dyshuarve për secilin rast ndaras, me rekomandimin e prokurorit të shtetit është iniciuar hetim në drejtim të veprës penale “Mbajtje në pronësi kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës”, ndërkaq për rastin e fundit në drejtim të veprës penale “Posedim i paautorizuar i substancave narkotike, psikotrope ose analoge” dhe të njëjtit janë proceduar më tej.

Njoftimi i plotë:

Sekuestrohen katër armë në rajonin e Prishtinës

Prishtinë, 10 gusht 2023 – Policia e rajonit të Prishtinës, në kuadër të punës së saj parandaluese ka ndërmarrë një sërë veprimesh operative të cilat në veçanti kanë rezultuar me gjetjen e armëve dhe municioneve si dhe identifikimin e poseduesve të tyre.

Në këtë vazhdë, vetëm dje dhe sot, në disa lokacione të ndryshme të rajonit të Prishtinës policia ka arritur të gjejë dhe të sekuestroj:

• Dy revole të tipit ZORAKI të kalibrit 9 mm,

• Një revole të tipit ZEV të kalibrit 9 mm,

• Një armë të shkurtë,

• Dyzetetre (43) copë fishekë të llojeve dhe kalibrave të ndryshëm,

• Tri thika të ndryshme,

• Një shufër metalike, si dhe

• Një sasi të substancës së dyshuar si kanabis.

Ndaj të dyshuarve për secilin rast ndaras, me rekomandimin e prokurorit të shtetit është iniciuar hetim në drejtim të veprës penale “Mbajtje në pronësi kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës”, ndërkaq për rastin e fundit në drejtim të veprës penale “Posedim i paautorizuar i substancave narkotike, psikotrope ose analoge” dhe të njëjtit janë proceduar më tej.