Ads: Abonohu në Digitalb OTT 

Lajme

Vërshimet, Përparim Rama ka një thirrje për qytetarët

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama u bëri thirrje qytetarëve të Prishtinës për kujdes të shtuar gjatë lëvizjes me automjete.

Si dhe të mos dalin nëse nuk është e nevojshme për shkak të kushteve atmosferike.

Ju bëj thirrje qytetarëve të kenë kujdes të shtuar gjatë lëvizjeve me automjete, dhe të mos dalin nëse nuk është e domosdoshme, për shkak të kushteve atmosferike.

Jemi në terren dhe në gatishmëri të qytetarëve.


Related posts
Lajme

Presidenca për procesin e Kryeprokurorit: Presim nga KPK të adresojë shkeljet procedurale në proces të ri për Kryeprokuror

Lajme

Këta janë 6 aktivistët e PSD-së që u arrestuan nga Policia

Lajme

Ngrihet aktakuzë ndaj një serbi, dyshohet për përfshirje në Masakrën e Dubravës

Lajme

Policia sulmoi gazetarët me sprej dhe mjete të forta