Ads: Merr BB VIP Falas me Premium 12 Mujore

Shëndetësia

Pse është i rëndësishëm konsumimi i pjeprit?

Pjepri është një nga ushqimet që tretet më lehtë dhe më shpejt.

Kombinimi i pjeprit me ushqime të tjera që treten ngadalë shkakton probleme në stomak.

Kur pjepri konsumohet me stomak bosh, grimcat e tij lëvizin shumë shpejt në aparatin tretës.

Prandaj ato përçojnë me ritmin e duhur të gjitha vlerat dhe përfitimet shëndetësore.

Por, nëse e hani me ushqime të tjera ose pas ushqimeve të tjera, këto të fundit do të ngadalësojnë tretjen e pjeprit.

Sheqernat tek fruit i pjeprit do të fermentohen në stomak dhe do të kthehen në vatër të baktereve të këqija.

Rezultati do të jetë një stomak i fryrë dhe i mbushur me gazra.